Købsbetingelser

Hos orbek-marked.dk kan du i Danmark betale med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Visa, Visa Electron og American Express. Efter købet sendes en kvittering for dit køb direkte til din email-adresse.

Ved køb af billet gør vi opmærksom på følgende:
– Ved køb af billetter sender en kvitering på mail, denne fungerer som billet
Kontroller derfor venligst for arrangement, dato og tidspunkt
– Billetten erstattes ikke ved bortkomst
– Billetten refunderes kun i tilfælde af aflysning
– Evt. ekspeditionsgebyr refunderes ikke

Ørbæk Marked påtager sig kun ansvaret for gyldigheden af billetter, der måtte være købt på www.orbek-marked.dk eller de af Ørbæk Marked anviste salgssteder.


Ørbæk Marked har intet ansvar for problemer, som skyldes kopiering eller videresalg af billetter. 

Ørbæk Marked tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.

Fortrydelsesret

 

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten.

Idet billetten danner grundlag for bestilling af menu er der ingen fortrydelsesret på billetten.

Skulle der være uoverensstemmelser opfordre vi til at i kontakter os på:

Ørbæk Marked

Svendborgvej 31

5853 Ørbæk

Danmark
Email: info@orbek-marked.dk

Du kan læse mere om fortrydelsesretten og undtagelser hertil på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside, www.forbrug.dk

Omkostninger til betalingskort
Nets opkræver et gebyr for anvendelse af betalingskort. Hvis du bruger Dankort og eDankort opkræves der et betalingsgebyr på 0,10% af omsætningen. For alle øvrige kort udstedt i Danmark opkræves der et betalingsgebyr på 1,25% af omsætningen. For udenlandske udstedte kort opkræves der et betalingsgebyr på 3,75% af omsætningen.

Registrering af personlige oplysninger
Det bør understreges, at ingen personlige oplysninger, der registreres på orbek-marked.dk, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand.

IP-adressen hvorfra køb foretages registreres. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven kan man ved forespørgsel få oplyst hvilke konkrete oplysninger Ørbæk Marked har registreret om dig. På baggrund af evt. indsigelser kan der foretages sletning i det omfang det ønskes.